Soccer Conditioning Coach

1 2 3 4 5
Paul Gotsis - Soccer Conditioning Coach

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

O Γυμναστής της Skoda Xanthi Παύλος Γκότσης μιλάει στο Arcadia Sports

Ο Παύλος Γκότσης, ο γυμναστής που συνεργάστηκε με τον Θανάση Κωστούλα στην Ξάνθη μιλάει στο arcadia-sports για την ιδιαίτερη περίπτωση του Έλληνα αμυντικού:

«Πρώτος ερχόταν, τελευταίος έφευγε. Αγαπάει αυτό που κάνει και ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα προπόνησης. Για να καταλάβετε αυτό που σας λέω, όταν τελειώσαμε τις προπονήσεις για φέτος μου ζήτησε τα κλειδιά του γηπέδου και πήγαινε μόνος του για ατομικό πρόγραμμα. Είναι "τρελός" με την προπόνηση».

Ο Θανάσης Κωστούλας έζησε 4 χρόνια στην Ξάνθη και πρόσφερε πολλά στην ομάδα: «Όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες. Έπαιζε 25 με 30 παιχνίδια. Δεν αντιμετώπισε ποτέ προβλήματα με μυϊκούς τραυμτισμούς, κάτι που είναι λογικό καθώς προσέχει πάρα πολύ τη ζωή του αλλά και την προπόνηση».


Ο Παύλος Γκότσης πρόσθεσε: «Είναι εκπληκτικό παιδί που σέβεται απεριόριστα όσα του λες. Με βοήθησε πάρα πολύ στο να μπορέσω να υλοποιήσω το πρόγραμμα προπόνησης. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει πολύ τον Αστέρα γιατί πέρα από πολύ ικανός παίκτης είναι και ισχυρή προσωπικότητα».